Skip to Main Content »

Search Site

Termeni si conditii de utilizare si
Politica
de Confidentialitate
 Colop Multishop

Acceptul dumneavoastra

Prin accesarea si vizitarea acestui website precum si prin utilizarea serviciilor oferite in paginile acestuia va exprimati explicit acceptul cu privire la Termenii si Conditiile de Utilizare (TCU) precum si cu  Politica de Confidentialitate (PC) redate mai jos, acestea reprezentand intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

COLOP Romania S.R.L. denumita in continuare COLOP, in calitatea sa de proprietar al website-ului si a serviciului COLOP Multishop, isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment continutului site-ului, modului de functionare a serviciilor precum si Termenilor si Conditiilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate, fara nici o notificare prealabila. In aceleasi conditii COLOP poate inceta in orice moment furnizarea serviciilor puse la dispozitia vizitatorilor prin intermediul internetului.

Prin continuarea utilizarii va exprimati acordul asupra validitatii termenilor si conditiilor din versiunea curenta momentului utilizarii. In cazul in care nu sunteti de acord cu TCU sau cu PC, veti intrerupe utilizarea acestui website precum si a serviciilor oferite prin intermediul sau.

Definitii

Termeni si Conditii de Utilizareprescurtat TCUregulile dupa care are loc functionarea si utilizarea website-ului si serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Politica de Confidentialitateprescurtat PCmodul de utilizare a datelor dvs. personale aplicabil in situatia in care decideti sa furnizati astfel de date prin intermediul website-ului sau serviciilor COLOP disponibile prin internet.

Website-ul COLOP paginile disponibile prin internet pe domeniile: www.colop.ro

Utilizator final sau Client

Coşul meu

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Caută ştampila:

mm
mm
mm

Introduceţi codul tuşierei sau al ştampilei:

Transport GRATUIT


Informaţii utile

  Cum comand

  Disponibilitate Stoc