Skip to Main Content »

Search Site

Termeni si Conditii de Utilizare si Politica de Confidentialitate Colop Multishop

Acceptul Dumneavostra
Prin accesarea si vizitarea acestui website precum si prin utilizarea serviciilor oferite in paginile acestuia va exprimati explicit acceptul cu privire la Termenii si Conditiile de Utilizare (TCU) precum si cu  Politica de Confidentialitate (PC) redate mai jos, acestea reprezentand intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

COLOP Romania S.R.L. denumita in continuare COLOP, in calitatea sa de proprietar al website-ului si a serviciului COLOP Multishop, isi rezerva dreptul de a aduce modificari in orice moment continutului site-ului, modului de functionare a serviciilor precum si Termenilor si Conditiilor de Utilizare si Politicii de Confidentialitate, fara nici o notificare prealabila. In aceleasi conditii COLOP poate inceta in orice moment furnizarea serviciilor puse la dispozitia vizitatorilor prin intermediul internetului.
Prin continuarea utilizarii va exprimati acordul asupra validitatii termenilor si conditiilor din versiunea curenta momentului utilizarii. In cazul in care nu sunteti de acord cu TCU sau cu PC, veti intrerupe utilizarea acestui website precum si a serviciilor oferite prin intermediul sau.

Definitii
Termeni si Conditii de Utilizare – prescurtat TCU – regulile dupa care are loc functionarea si utilizarea website-ului si serviciilor oferite prin intermediul acestuia.
Politica de Confidentialitate – prescurtat PC – modul de utilizare a datelor dvs. personale aplicabil in situatia in care decideti sa furnizati astfel de date prin intermediul website-ului sau serviciilor COLOP disponibile prin internet.
Website-ul COLOP – paginile disponibile prin internet pe domeniile: www.colop.ro
Utilizator final sau Client final – prescurtat Utilizator sau Client– persoana fizica sau juridica vizitator al website-ului COLOP, utilizator al serviciilor acestuia, sau persoana care comanda stampile prin intermediul serviciilor online ale COLOP, client al Furnizorului de Stampile.
Furnizor de Stampile – prescurtat Furnizor – entitatile comerciale din tara, care executa stampilele, asigura vanzarea, livrarea si garantia acestora, fiind persoane juridice separate de COLOP Romania S.R.L. inscrise pentru a fi prezentate ca si furnizori in programul Multishop. COLOP Romania S.R.L. nu executa stampile.
Produs finit – produsele finale comandate de Utilizator precum stampile cu specificatiile selectate, accesoriile aferente precum si orice alte produse continute la un moment dat in oferta prezentata in Serviciul Multishop si care pot fi comandate.
Serviciul sau Programul Multishop – prescurtat Multishop – serviciu de proiectare de catre utilizatorul final si de comanda plasata catre Furnizorul de Stampile de comenzi ferme de executie si livrare a stampilelor si accesoriilor aferente. Regulile de functionare si utilizare a acestui serviciu sunt descrise mai jos.
Aplicatia Multishop – prescurtat Aplicatia – este programul software instalat pe serverele de internet ale COLOP si ale partenerilor din tara si strainatate prin intermediul caruia este posibil serviciul Multishop.
Date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
Stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
Operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
Tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
Destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
Date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Servicii oferite
Serviciul Multishop oferit de COLOP Romania S.R.L. prin intermediul acestui website doreste sa ofere Utilizatorului Final urmatoarele facilitati:
1.    sa proiecteze prin intermediul Aplicatiei Multishop disponibila pe intenet stampilele cu textul si designul dorit in limitela posibilitatilor si functiunilor aplicatiei;
2.    sa aleaga suportul si materialele din care acestea sa fie executate din catalogul de prezentare a ofertei, in limitele acestui catalog;
3.    sa comande la unul din centrele Furnizor de Stampile afiliate din aria geografica selectata din tara executarea si livrarea stampilelor, centru pe care Utilizatorul il va selecta;
4.    sa comunice cu Furnizorul de Stampile privitor la eventualele reclamatii si garantii printr-o interfata centralizata;

Modul de utilizare a serviciului. Limite. Garantii.
Limite in proiectare si realizare: Proiectarea stampilelor se face in limita facilitatilor disponibile in Aplicatia Multishop. Alegerea suportului si a materialelor pentru realizare precum si a accesoriilor este posibila in limita produselor afisate in catalogul din Aplicatie la data utilizarii serviciului.  In mod corespunzator, preturile valabile intr-o comanda, termenele si modalitatile de livrare sunt cele disponibile in Aplicatie la data utilizarii acesteia si plasarii comenzii.
Relatiile comerciale au loc direct intre Utilizator si Furnizorul de Stampile: Intreaga relatie comerciala rezultata din comanda prin intermediul serviciului COLOP Multishop a produselor finite are loc direct intre Utilizatorul Final si Furnizorul de Stampile. Colop Romania S.R.L. si serviciul Multishop asigura doar comunicatia dintre Client si Furnizor atat privitor la comanda si onorarea acesteia cat si privitor la garantii, reclamatii, sesizari, precum si posibilitatea de comanda a acestor produse.
Termenele de executie ale produselor. Termenele in care pot fi executate produsele comandate sunt afisate in catalog si in sistem in dreptul produsului corespunzator. Acestea pot varia in functie de disponibilitatea pe stoc a materialelor necesare. Utilizatorul este rugat sa verifice aceste termene afisate si sa le confirme la plasarea comenzii. La aceste intervaluri de timp se adauga timpul de expediere daca a fost selectata metoda de livrare la distanta.
Pretul produselor. Pretul produselor este cel afisat de aplicatie la momentul efectuarii comenzii, la care se adauga costurile de transport conform modalitatii selectate pentru livrare.
Stocuri epuizate. Imposibilitatea Furnizorului selectat de onorare a comenzii. In cazul aparitiei unei astfel de situatii, sistemul va aloca comanda Utilizatorului catre un Furnizor de Stampile care poate onora comanda si va notifica Utilizatorul despre aceasta schimbare.
Garantia produselor. Sesizari. Reclamatii si rezolvarea disputelor. Garantia produselor este asigurata de catre Furnizorul de Stampile care a executat comanda. COLOP ofera Utilizatorilor un canal de comunicare cu Furnizorul de Stampile prin intermediul sistemului Multishop, canal prin care Utilizatorul va depune sesizari si reclamatii si va primi raspuns de la Furnizorul in cauza.
UTILIZATORII SUNT INVITATI SA UTILIZEZE SISTEMUL DE SESIZARI SI RECLAMATII DIN MULTISHOP IN CAZUL APARITIEI DE PROBLEME LEGATE DE COMANDA EFECTUATA.
Livrarea produselor. Costuri. Facturare. Produsele comandate vor fi livrate printr-una din modalitatile disponibile in serviciul Multishop, la costurile afisate in sectiunea respectiva si in intervalurile de timp afisate. Facturarea este efectuata direct de catre Furnizorul de Stampile. La costul produselor se adauga pretul transportului pentru modalitatea selectata.
Preturile de transport afisate sunt cele ale transportatorului selectat (Fan Curier sau Prioripost) pentru livrarea in orasele si localitatile din reteaua acestor transportatori. Nu este posibila livrarea prin acesti transportatori in afara retelei de localitati in care acestia au puncte de lucru.
Pentru mai multe informatii vizitati:
Fan Curier - http://www.fancourier.ro/orasele/locatiiFAN.pdf
Prioripost - http://www.posta-romana.ro/media/services/12-prioripost/Retea_PRIORIPOST.pdf

Utilizatorul intelege sa nu angajeze in niciun fel prin actiunile sale cu privire la reclamatii si sesizari legate de executie, livrare ori garantia produselor, raspunderea COLOP Romania S.R.L. ori a angajatilor acestuia – relatia comerciala fiind doar intre Utilizator si Furnizorul de Stampile.
Corectitudinea datelor furnizate in aplicatie: CLIENTUL ESTE SINGURUL RESPONSABIL PENTRU CORECTITUDINEA INFORMATIILOR FURNIZATE SI PENTRU FURNIZAREA CORECTA A DATELOR CE VOR FI INSCRISE PE PRODUSE precum si a datelor de identificare si facturare. Clientul are datoria verificarii repetate pentru a se asigura ca, atat datele furnizate cat si comanda plasata in sistem, sunt conforme cu realitatea si cu dorinta sa. Furnizarea acestor informatii cu erori de scriere sau incomplete, ori selectarea gresita a tipului de material comandat pentru executia stampilelor si alte asemenea optiuni selectate ori efectuate din eroare nu pot atrage schimbarea, returnarea produselor ori a pretului platit pentru acestea.

RESPONSABILITATEA JURIDICA. CORECTITUDINEA INFORMATIILOR. DREPTUL DE A REFUZA EXECUTIA COMENZII.
Clientul se obliga sa furnizeze datele corecte si complete de identificare a sa, inclusiv date de contact telefonic si adresa, ori asa cum este specificat in formularul de inregistrare ori de comanda.
CLIENTUL SE OBLIGA SA NU UTILIZEZE ADRESE DE EMAIL FALSE ORI ALE ALTEI PERSOANE. DE ASEMENI SE OBLIGA SA FACA COMANDA IN NUMELE SAU PROPRIU ORI A ENTITATII IN NUMELE CAREIA ESTE ABILITAT LEGAL SA O FACA, SA NU IMPERSONEZE O ALTA PERSOANA ORI ENTITATE PENTRU CARE NU ARE DREPTUL SA CREEZE ORI SA OBTINA O STAMPILA.
CLIENTUL ESTE SINGURUL RESPONSABIL IN FATA LEGII PENTRU CONTINUTUL SI DATELE INSCRISE PE STAMPILA COMANDATA PRECUM SI PENTRU DESTINATIA ACESTEIA.
IN UTILIZAREA SERVICIULUI MULTISHOP, IN PROIECTAREA DE STAMPILE SI COMANDAREA LOR PRIN ACEST SERVICIU, PRECUM SI IN INFORMATIILE FURNIZATE LA COMANDARE SAU CELE INSCRISE PE PRODUSELE COMANDATE VA ASUMATI INTREAGA RESPONSABILITATE PRIVIND CORECTITUDINEA DATELOR FURNIZATE ORI INSCRISE CUNOSCAND FAPTUL CA FALSUL SI UZUL DE FALS CONSTITUIE INFRACTIUNE SI SE PEDEPSESTE CONFORM LEGII PENALE.
COLOP  ROMANIA S.R.L. PRECUM SI FURNIZORUL NU SUNT IN NICIUN FEL RESPONSABILE PENTRU CONTINUTUL STAMPILELOR COMANDATE PRIN INTERMEDIUL MULTISHOP.
COLOP SI FURNIZORUL  ISI REZERVA DREPTUL DE A REFUZA EXECUTAREA SI LIVRAREA PRODUSELOR CARE PRIN DATELE INSCRISE PAR SA IMPERSONEZE ALTE ENTITATI DECAT CEA A UTILIZATORULUI, IN LIPSA UNOR DOVEZI CREDIBILE PRIVIND IDENTITATEA ORI CALITATEA PERSOANEI SAU ENTITATII CARE COMANDA PRODUSELE SI ISI REZERVA DREPTUL DE A FURNIZA AUTORITATILOR INFORMATIILE DETINUTE IN CAZUL ANCHETARII UNOR ASTFEL DE FAPTE DE FALS SI UZ DE FALS.

Garantia serviciului
Serviciul si website-ul aferent sunt oferite in modul “asa cum este” si “atat cat este disponibil”. COLOP nu garanteaza lipsa de virusi sau alte elemente potential distructive informatic in site-ul, aplicatia Multishop si orice alte aplicatii instalate, pe serverele de gazduire, etc. Utilizarea se face pe riscul propriu al Utilizatorului, COLOP nefiind responsabil pentru eventualele daune directe ori indirecte derivate din utilizarea Aplicatiilor, a Serviciului ori a website-ului si a componentelor sale.
COLOP nu este responsabil pentru eventualele erori de programare ori de redactare a informatiilor sau de prezentare gresita a imaginilor din acest site si serviciu. Colop Romania S.R.L. nu ofera nicio garantie pentru continutul si utilizarea acestui website, a aplicatiei ori a serviciului Multishop.
Cu toate acestea, COLOP apreciaza semnalarea erorilor si greselilor din serviciul sau si depune eforturi pentru corectarea problemelor constatate, invitand utilizatorii sa semnaleze prin serviciul de sesizari orice probleme constatate precum si orice sugestii de imbunatatire a serviciului.

Procesarea graficii clientului si rezultatul procesarii. Limitari.
Grafica rezultata din Aplicatia online va fi utilizata «ca atare» la scara/dimensiunea afisata fara alte modificari. Clientul poate proba rezultatul prin imprimarea fisierului PDF disponibil la scara 1:1.
Logo-urile incarcate pe serverul aplicatiei (upload) pot fi editate doar dimensional (marite/micsorate).
Grafica incarcata pe server, fie ca logo, fie ca stampila completa, este utilizata «ca atare», la rezolutia initiala disponibila la care a fost furnizata de client, fara alte modificari ori imbunatatiri.
Procesare: Grafica va fi modificata de catre COLOP doar dimensional (marita/micsorata proportional) pentru a se incadra in spatiul MAXIM disponibil al suportului ales. Spre exemplu, grafica va fi marita pentru a se potrivi pe un suport ales cu diam 40mm, chiar si in cazul in care pe documentul original incarcat prin upload, grafica avea 25 mm la scara 1:1 pe computerul clientului.
ATENTIE – este important sa furnizati grafica la dimensiune cel putin egala sau mai mare decat cea a suportului ales! In caz contrar, daca grafica furnizata este mai mica dimensional, in cursul procesarii facute de COLOP pentru a o incadra in spatiul MAXIM disponibil al suportului ales, grafica va inregistra o scadere in calitate.
Pentru evitarea unor astfel de probleme recomandam utilizarea modulului Creator in care utilizatorul poate verifica si imprima la scara 1:1 grafica, sau poate crea imaginea de la zero.

Drepturi de autor

Referitoare la stampilele proiectate: Utilizatorul este responsabil pentru incalcarea drepturilor de autor cu privire la logo-ul sau textele ce vor fi inscrise pe stampilele comandate. COLOP Romania S.R.L si Furnizorul de Stampile nu sunt in niciun fel responsabile pentru aceste date ori insemne grafice.
Prin incarcarea pe server (upload) a graficii si logo-urilor proprii, clientul acorda dreptul catre COLOP Romania S.R.L. si catre Furnizor de a utiliza, prelucra si afisa aceasta grafica in interiorul Aplicatiei si a serviciului Multishop exclusiv pentru scopul declarat de a produce, pentru client, stampilele (placutele de text) comandate. COLOP Romania S.R.L. nu va utiliza in alte scopuri grafica incarcata de utilizator precum si cea rezultata in urma prelucrarii.
Referitoare la website si aplicatie: COLOP Romania S.R.L. este autorul website-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, etc sunt proprietatea COLOP sau sunt licentiate de COLOP pentru a fi folosite.
Licente de utilizare
COLOP va acorda o licenta limitata pentru a accesa Site-ul si a utiliza Aplicatia, fara a va oferi posibilitatea de a-l modifica fara acordul COLOP. Licenta de utilizare exclude explicit:
- revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe Site;
-  descarcarea sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
- utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.
-  reproducerea copierea in tot sau in parte a continutului sau functionalitatilor
COLOP va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre pagina principala (home) a Site-ului atata vreme cat acest link nu descrie COLOP sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii COLOP fara acordul prealabil scris al Colop Romania S.R.L.
Continutul website-ului, nu poate fi copiat, reprodus sau revandut in tot sau in parte, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al COLOP.

Securitate
Utilizatorul este responsabil pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul de acces (nume utilizator, parola) la Aplicatie si Website, asumandu-si intreaga responsabilitate pentru activitatile desfasurate in contul propriu de pe website si din Aplicatie si se angajeaza sa notifice deindata COLOP in cazul in care suspecteaza ca datele sale ar fi putut fi compromise.
Efectuarea oricaror activitati ilegale sau nepermise precum si tentativa de efectuare a lor, incluzand dar nefiind limitate la: utilizare abuziva, blocarea accesului, incercarea de preluare a controlului asupra aplicatiei, website-ului ori serverului, interceptarea comunicatiilor, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, copierea de informatii in vederea comercializarii, etc – se pedepsesc conform legii.

Comunicatii si inregistrari de trafic si server
Toate comunicatiile intervenite prin email ori prin intermediul Serviciului intre Client si Furnizor ori intre Client si COLOP privitoare la comenzi si ducerea acestora la indeplinire ori cu privire la sesizari si reclamatii, precum si actiunile efectuate in aplicatie se constituie dovezi ale actiunilor si comenzilor efectuate.
 

Politica de confidentialitate
COLOP Romania S.R.L. in calitate de proprietar/administrator al website-ului si serviciilor oferite prin intermediul acestora asa cum au fost definite mai sus este angajata ferm in respectarea confidentialitatii datelor cu caracter privat pe care le furnizati prin intermediul websiteului si serviciilor oferite.
Nu colectam datele personale ale Clientilor fara acordul acestora.
Utilizam un set limitat de date personale, in scopul facilitarii accesului Clientilor la serviciile website-ului si a Aplicatiei Multishop – pentru crearea si intretinerea contului, posibilitatea de restabilire a accesului in caz de necesitate precum si date pentru confirmarea validitatii comenzilor efectuate in vederea eliminarii comenzilor false efectuate prin sistem.
Furnizam doar datele necesare pentru facturare si livrare catre Furnizorului de Stampile in vederea ducerii la indeplinire a comenzii plasate de Utilizator.
Furnizorul de Stampile afiliat in sistem a luat contractual angajamentul ferm de protejare a datelor cu caracter personal si de contact si s-a angajat la randul sau sa nu le utilizeze cu alt scop decat pentru onorarea comenzii si facturare si sa nu le distribuie tertilor.
Colectam date de utilizare a aplicatiei si a serverului, inclusiv adresa IP si prin plasarea de cookies inclusiv cu date cu caracter personal in browserul Utilizatorului pentru asigurarea securitatii serviciului si pentru efectuarea de analize statistice in scopul imbunatatirii serviciilor oferite. In cazul comunicarii catre terti a analizelor efectuate, datele colectate sunt anonimizate.
Adresa dvs. de email este folosita pentru comunicatia legata de serviciul oferit, pentru confirmarea comenzilor, restabilirea accesului la serviciile noastre in caz de necesitate, etc.
COLOP poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale COLOP si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
COLOP nu vinde, nu schimba si nu inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele sau incalcarea legii catre organele si institutiile abilitate conform prevederilor Legii 677/2001.
Prin utilizarea si comandarea de produse prin intermediul sistemului Multishop va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea daterlor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat al S.C. COLOP Romania S.R.L. precum si distribuirea datelor de facturare si livrare catre Furnizorul de Stampile ales de dvs. pentru executarea comenzii si ducerea acesteia la bun sfarsit.
 

Legislatia aplicabila. Solutionare in justitie.
Pentru folosirea acestui website, precum si pentru aplicarea acestor termeni si conditii legislatia aplicabila este cea Romaneasca.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila.
Pentru solutionarea litigiilor referitoare la produse - incluzand executie, livrare, garantie, etc - relatia   comerciala fiind directa intre Client si Furnizorul de Stampile – se aplica regulile legale in vigoare privind competenta teritoriala.
Pentru litigiile legate de utilizarea acestui website si a Aplicatiei ori Serviciul Multishop cu limitarile descrise mai sus si in care clientul este un distribuitor sau o persoana juridica sau nu are stabilita o curte jurisdictionala, precum pentru litigiile legate de termenii si conditiile de utilizare, instanta competenta este instanta Bucuresti.

CONTACT
S.C. COLOP Romania  S.R.L.
Bucuresti, str. Somesului, nr.1,sector 1,
Reg.Com.: J40/4964/1998, CUI: RO10630330
Cont: RO82INGB0001000197828914, ING Bank,
Telefon 021.225.06.82
Fax 021.225.06.82
Email office@colop.ro
 

Coşul meu

Nu aveţi produse în coşul de cumpărături

Produse vizualizate recent

  1. 3960 Double Dater
  2. MICRO 1

Caută ştampila:

mm
mm
mm

Introduceţi codul tuşierei sau al ştampilei:

Transport GRATUIT


Informaţii utile

  Cum comand

  Disponibilitate Stoc

Specialsbox

Regular Price: 85,00 RON

Special Price: 76,50 RON

TVA inclus
În stoc furnizor
Dimensiune amprentă: 69 x 30 mm
Shape of imprint: rectangular
Număr de linii: 7

Regular Price: 125,00 RON

Special Price: 112,50 RON

TVA inclus
  • Placuţă de text inclusă
În stoc furnizor